Les gardiens de la horde

Forum des gardiens de la horde, guilde de WOW, serveur Ivalice

Vous n'êtes pas identifié.

Annonce

#1 05-05-2018 09:26:54

SigridThodore
Bebe Gardien
Date d'inscription: 05-05-2018
Messages: 4

Adidas Zx Flux[

ÿþDe Energy Boost wordt bijgewerkt en Adidas Zx Flux opnieuw uitgebracht in de originele zwarte en gele colorway als onderdeel van een jubileumpakket dat de meest iconische en geliefde silhouetten van adidas vertegenwoordigt - de Energy Boost OG, Energy Boost en Ultra Boost LTD. De originele Energy BOOST heeft zijn naam gevestigd naam vanwege zijn hoge energieteruggave en reactievermogen, mogelijk gemaakt door een hiel-tot-teen BOOST "! -schuim in de zool en tussenzool die supersnelle, lichtgewicht energie opslaat en retourneert telkens wanneer de voet de grond raakt. Alles dat het silhouet uniek heeft gemaakt, leeft voort, terwijl nieuwe updates en integraties, waaronder een verbeterde en vereenvoudigde middenvoetconstructie in combinatie met een lichtere kooi voor een meer accommoderende pasvorm, dit een schone evolutie van het origineel maken.

bij adidas en in adidas-winkels wereldwijd voor $ 150 (Energy Boost OG), $ 160 (Energy Boost) en $ 220 (Ultra Boost LTD) .Function wordt vorm. Sport wordt stijl. Integriteit blijft integriteit. Dat alles gezegd zijnde, bekijk de allereerste adidas EQT-geïnspireerde baskeball-schoen, de adidas EQT BBall ADV. De adidas EQT BBall ADV laat zich inspireren door basketbalsilhouetten en mengt ze met EQT-ontwerpen uit de Three Stripes-archieven. Wat je Adidas Sneakers Dames uiteindelijk krijgt is een high-top EQT-model dat klaar is om op de baan te komen. De adidas EQT BBall ADV wordt geleverd met een inner-boot-ontwerp dat we gewend zijn te zien op basketbal-sneakers. Andere kenmerken van de schoen zijn de gegoten TPU-panelen rondom de hiel en de voorvoet die u extra ondersteuning bieden op de baan.

Zwarte detaillering, een getextureerde tussenzool en Solar Adidas 16 Red-accenten op de tong en buitenzool completeren het ontwerp helemaal. Verkoop voor $ 130, kijk voor deze adidas Prophere gebleekte versie bij bepaalde adidas-winkels en vandaag online. Houd het altijd op slot voor KicksOnFire voor de nieuwste sneakernieuws en -datums. Het Pharrell x adidas NMD Hu-silhouet krijgt dit jaar een aantal kleurstellingen en een van de onzichtbare versies is dit Body Earth-paar dat bedekt is met een lichtblauw tint. De felle schaduw bedekt in feite het hele bovenwerk van het gaas en wordt gemarkeerd met de woorden Body Earth over in contrastkleur wit. Meer witte accenten zijn te zien in het rijgkooisysteem, de tussenzool van de boost, de EVA-inzetstukken en de buitenzool van trail-rubber.

Er zijn geen exacte releasedata aangekondigd, maar zoek naar de Pharrell x Adidas 16.1 adidas Tennis Hu Multicolor om de komende weken vrij te geven voor $ 130.adidas Yeezy Boost 350 V2 pindakaas geruchten vrijgelaten in juni 26, 2018 Publicatiedatum: juni, 2018 Prijs : $ 220Waar te koop online? KicksOnfire-app: Pharrell is net naar zijn Instagram gegaan om een aanstaande samenwerking met adidas te plagen. Uit het bijschrift kunnen we geloven dat Skateboard P deze nieuwe collab tijdens het adidas 747 Warehouse St. evenement in Los Angeles tijdens het All-Star Weekend zal uitbrengen. De schoen is een BYW (Boost You Wear) samenwerking en beschikt over wat lijkt te zijn Primeknit-bovenwerk in geel met rode strepen die over de zijpanelen naar beneden lopen tot aan de teen, groene details op de enkel / hiel en reflecterende touwveters.

Beneden is natuurlijk een Boost-zooleenheid in wit. Zorg ervoor dat je hem vergrendeld houdt voor Kicks On Fire voor meer afbeeldingen en informatie vrijgeeft over deze aankomende release van Pharrell en adidas.image: Pharrelladidas heeft de Futurecraft 4D voor het eerst vrijgegeven voor het publiek tijd vorige week als de schoen exclusief gedaald bij geselecteerde boetieks in New York. Nu kijken we naar een andere versie van de futuristische sneaker die is opgedoken, een samenwerking met de in New York gevestigde kunstenaar Daniel Arsham. Arsham en adidas zijn geen onbekenden van samenwerken, want de twee hebben de afgelopen tijd samengewerkt aan een paar releases. Dubbed de adidas Futurecraft 4D Arsham Future, deze colorway komt gedaan in Aero Green op de Primeknit bovenste en een bijpassende 4D sole-eenheid.

om te bewijzen dat creativiteit voortdurend in ontwikkeling is. Deze nieuwe groep ontketent een rauwe energie die een nieuwe generatie inspireert om niet zelfvoldaan te zijn; door Adidas 16.2 elk werk of moment in de cultuur als onvoltooid en in een staat van bèta te zien. Trouw aan de geloofsovertuiging dat het verleden de toekomst mogelijk maakt, verdedigt Original Is Never Finished 2018 deze creatieve filosofie. Bekijk de film en adidas zal het tijdens All Star Weekend in Los Angeles dit jaar groot doen, omdat ze een evenement zullen hebben 747 Warehouse Street: een evenement in basketbalcultuur. Op 16 en 17 februari vindt op het met sterren bezaaide evenement plaats voor twee dagen live muziekoptredens van opmerkelijke artiesten, optredens [img]http://www.eventsacademy.nl/images/large/adidas zx flux-462wtp.jpg[/img] van NBA All-Stars, luidsprekerpanelen met de helderste stijl en entertainment,

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com